•  - Cosyflame
  •  - Cosyflame
  •  - Cosyflame
  •  - Cosyflame
  •  - Cosyflame
Inloggen
Belgisch ontwerp & fabricaat

ontdek het nieuwste van het nieuwste aan de bron, in de fabriekstoonzaal in 9840 De Pinte bij Gent open iedere zaterdag   van 9-12 // 14-18u

NIEUW: Groot aantal (>80) echt antieke doch betaalbare sierschouwen op stock in De Pinte, verkoop en plaatsing door ruim 30 erkende dealers.

Speciaalzaak in gesloten gashaarden, ook op maat naar moderne of klassieke smaak

 


haard ontwerp en fabricatie in België

Cosyflame incognito onzichtbaar gesloten gashaarden op maat van iedere schouw.

COSYFLAME – specialist in gesloten gashaarden op maat naar klassieke stijl 

Cosyflame heeft niet alleen de gezelligste vlammen, waarschijnlijk ook de meest mooie en realistische vlammen van alle gashaarden in de wereld. De Belgische fabrikant van kaderloze gesloten gashaarden brengt de ene na de andere primeur op de markt. Daarmee geeft het bedrijf álle andere merken het nakijken. Cosyflame sfeerhaarden biedt liefhebbers van de klassieke open haard de onovertroffen ambiance van een écht haardvuur, met alle voordelen van een hypermoderne gashaard en onzichtbaar gesloten met HD-glas.

Hét alternatief voor een echte open haard

Energie verspillen is economisch en ecologisch onverantwoord. Bovendien maken strenge bouw- en milieuwetten het quasi onmogelijk om nog een originele open haard op hout te plaatsen. Dé oplossing: een gesloten gashaard van Cosyflame, die de anders zichtbare technieken – zoals het kader en de inbouw – helemaal aan het oog onttrekt. De gaskachel wordt (ook) op maat gemaakt om perfect te passen in de opening van de sierschouw. Zo zet je de klassieke stijlschouw EN het vuur in de verf, en wordt de haard een pronkstuk en met de charmes van een knetterend houtvuur.

Schoonheid schuilt in wat je niet ziet

De gepatenteerde Incognito gashaarden hebben hun naam niet gestolen: ze zijn uniek omwille van wat je níét ziet. Omdat de inbouwhaard en het HD glas onzichtbaar zijn, ligt de nadruk op de dansende vlammen. Het HD glas met tien lagen ontspiegeling reflecteert niet en is daardoor nagenoeg onzichtbaar. Het ontspiegelde glas maakt komaf met de hinderlijke reflectie van invallende lichtstralen. Zo geniet je van een ongeëvenaarde vuurbeleving. Zelfs als de sfeerhaard is gedoofd, zie je het glas niet!

Cosyflame-vuur: geen kitsch maar kunst!

In tegenstelling tot de meeste imitatiehoutblokken, zijn die van Cosyflame wél realistisch. De deels opgebrande, natuurgetrouwe houtstammen gloeien echt op zoals bij een echte open haard. Bovendien stapel je de blokken naar wens. Nóg meer variatie? Met de random-knop of spaarstandknop verandert het vlammenbeeld vanzelf, voor een boeiend en afwisselend schouwspel. De drietraps piramidegasbrander Goliath bestaat in twee varianten: 60 centimeter breed brandt hoog en smal; 80 centimeter breed brandt breder en lager. Met de afstandsbediening maak je de inbouwhaard aan vanuit je luie zetel, en stel je de vlammen traploos hoger of lager in of uw domotica regelt dit alles voor U.

Op maat van je verlangens

Hoewel we heer en meester zijn in de klassieke stijl, biedt Cosyflame inbouwhaarden je evengoed maatwerk in moderne en eigentijdse looks. Qua binnenwerk kies je uit alles wat onbrandbaar is: van sober antracietzwart en karaktervol roest (Cor-Ten staal) tot gietijzermotief, bakstenen en verzaagde, oude dakpannen. In principe komt elk hittebestendig materiaal in aanmerking. Zo heeft je Cosyflame haard een uiterst persoonlijke toets. Ook wat de afmetingen betreft, zijn er legio mogelijkheden. We werken de haard in de breedte af op maat van de haardopening of de dagmaat van de (oude) sierschouw, tot maximaal 115 centimeter hoog en 163 centimeter breed, per mm. De kleinere inbouwhaardenhebben een diepte van 48 of 58 centimeter, de grotere sfeerhaarden zijn steeds 58cm diep.

Bijzondere extra’s

Hou je ook zo van het rustgevende geknetter en de geur van een echt houtvuur? Dan geniet je gegarandeerd van het ‘knettergeluid’ en de ‘houtgeur’ die Cosyflame integreerde. En wat denk je van extra houtstammen in 3D die schijnbaar door de ruit steken? Cosyflame gaat tot het uiterste om de meest realistische en esthetische open haard te ontwerpen. Zelfs voor het eindstuk op de schoorsteen bedachten we een oplossing: Discreto, een onzichtbaar inbouw- of opbouw-eindstuk in plaats van het typische concentrische eindstuk in inox dat vloekt met de omgeving.

 

Cosyflame is mooi, vernuftig én rendabel: de gesloten gashaarden hebben een rendement van 65 tot 75% – bewust niet té hoog zodat de vlammen niet blauw blijven en je de hele avond van je Cosyflame gaskachel kan genieten. Maar héél wat meer dan een traditionele open haarden die maar een rendement hebben van 10%. Cosyflame – betoverend mooi en buitengewoon vernieuwend. Hout sleuren vergeet het!

 

COSYFLAME belgië ism volgende exclusieve verdelers...

AMA open haarden te Kapellen (nabij Antwerpen,Brasschaat), oude bouwmaterialen Deknock te Zedelgem (nabij Brugge), Ballet kachels te Kermt (nabij Hasselt Limburg, Genk,Diest,Tongeren), Borvi sierschouwen te Lembeke (nabij Eeklo en Evergem), bouwcenter Dils te Hulshout (nabij Heist op den berg en Rotselaar en Geel en Herentals), Natuursteen Pauwels te Sint Laureins (nabij Maldegem en Eeklo), cheminee Henry te Wavre (nabij Leuven), Dalemans exclusieve open haarden te Maasmechelen (nabij Lanaken en Bree Limburg en Genk), De Baere haarden te Waregem (nabij Oudenaarde), JDB haarden te Rumst (bij Aartselaar en Lier), Delplan cheminees te Oudergem (Auderghem in Brussel Bruxelles), Emex haarden te Meulebeke (nabij Tielt en Roeselare), Emex international stone te Knokke Heist (nabij Brugge), ABC haarden te Menen (nabij Kortrijk) Goeyvaerts gaskachels te Deurne (nabij Antwerpen), Groven style sierschouwen te Sint Truiden (nabij Liege,Tienen,Leuven), oude bouwmaterialen Joris Van Apers te Reet (nabij Antwerpen,Aartselaar,Lier), Leon Van den Bogaert kasteelschouwen te Kalken (nabij Gent en Dendermonde), Marbrino schouwen te Deinze (nabij Gent en Oudenaarde), Mauws vuren te Beveren Leie (nabij Kortrijk en Oudenaarde), openhaarden galerij te Malle (nabij Turnhout,Zoersel,Kasterlee), Pia Manu te Ingelmunster (nabij Roeselare en Kortrijk), Roger Van Dale te Brugge (nabij Knokke),  ambiances feux ouverts te Luxembourg (Letzebuerg), schouwen Van Damme te Gentbrugge (nabij Gent), Sfire te Lede (nabij Dendermonde en Aalst), Stone and fire te Koksijde (nabij Veurne en De Panne),  Treuttens te Beersel (nabij Halle, Brussel), Van Raemdonck sierschouwen te Waasmunster (nabij Sint Niklaas en Lokeren en Dendermonde), Verbeke haarden te Poperinge (nabij Ieper), Verplancke haarden te Sint Eloois Vijve (nabij Waregem en Oudenaarde) Noterman natuursteen te Oudenaarde, Pauwels natuursteen te Sint-Laureins, Ten Bellinck te Deftinge bij Zottegem, Geraardsbergen en Brakel COSYFLAME gashaarden fabriekstoonzaal keistraat 127 B-9840 De Pinte bij Gent (centraal gelegen tussen Brugge Gent Oudenaarde Sint Niklaas Aalst Kortrijk Tielt)