Gashaarden Brugge Cosyflame Roger Van Dale verdeler

De Cosyflame fabriekstoonzaal en de oude schouwen van Louise-Marie zijn te bezoeken in De Pinte (zuiden van Gent) op zaterdag zonder afspraak van 9-12/14-18u en tijdens de week, maar dan enkel op afspraak.

Maak via Whatsapp (knop rechts onderaan), telefonisch op 09/222.80.84, of per email info@cosyflame.be een afspraak met uw voorstel van dag en uur. 

 

Volg ons op Instagram @cosyflamegashaarden en @louisemarieoldfireplaces

Roger Van Dale *

RogerVanDale_Logo

Met meer dan 50 jaar ervaring staat het team van “Roger Van Dale”  garant voor een doordacht en stijlvol ontwerp, een onberispelijke uitvoering met oog voor detail en een snelle en efficiënte service na verkoop. U vindt bij ons zowel modern en strak design als klassieke haarden en stijlschouwen.  Onze ontwerpen houden rekening met de architectuur van uw woning en met uw persoonlijke smaak en voorkeur.
 

Van productie tot plaatsing en afwerking, alles wordt door ons eigen team uitgevoerd, met uiterste  zorg in een constant streven naar topkwaliteit.  In ons eigen hout- en natuursteen atelier wordt uw volledige haardconcept met de nieuwste technieken en een selectie van de beste materialen gerealiseerd, want ook uw project moet voor ons een uithangbord zijn ! 

Locatie

Contact details

Sint-Pieterskaai 2, Brugge

TOONZAAL MOMENTEEL ENKEL OP AFSPRAAK OPEN

We blijven ook bereikbaar voor info en prijsaanvragen via info@rogervandale.be
Zondag en maandag gesloten.

Di-Wo-Do : 14:00u tot 18:00u
Vrijdag : enkel op afspraak
Zaterdag: 10:00u tot 12:00u
en 13:30u tot 17:00u