Gashaarden in De Pinte | Cosyflame gashaarden

De Cosyflame fabriekstoonzalen en de oude schouwen van Louise-Marie zijn op zaterdag open zonder afspraak van 9 tot 12 en 14 tot 18u. Tijdens de week steeds open maar dan op afspraak.

Maak via Whatsapp (knop rechts onderaan), telefonisch op 09/222.80.84, of per email info@cosyflame.be een afspraak met uw voorstel van dag en uur. 

Volg ons op Instagram @cosyflamegashaarden en @louisemarieoldfireplaces

Gashaarden

Incognito

Incognito - Onzichtbaar gesloten gashaard

Inferno Pano

Panoramische gashaard

Inferno Pano recto-verso

Panoramische dubbelzijdige haard

Inferno Corner colo coro

Gashaard met open hoek

Inferno Corner recto-verso

Dubbelzijdige gashaard met open hoek

Inferno Front

Klassieke vlakke gashaard

Inferno Front recto-verso

Klassieke dubbelzijdige vlakke gashaard

Cubo

Dubbelzijdige gashaard

Cubo Magic

Gesloten kubusvormige gashaard

Corner HI

Hoge hoekgashaard

Specialist in gesloten gashaarden op maat

Cosyflame heeft niet alleen de gezelligste vlammen, waarschijnlijk ook de meest mooie en realistische vlammen van alle gashaarden in de wereld. De Belgische fabrikant van kaderloze gesloten gashaarden brengt de ene na de andere primeur op de markt. Daarmee geeft het bedrijf álle andere merken het nakijken. Cosyflame sfeerhaarden biedt liefhebbers van de klassieke open haard de onovertroffen ambiance van een écht haardvuur, met alle voordelen van een hypermoderne gashaard en onzichtbaar gesloten met HD-glas.

Hét alternatief voor een echte open haard Energie

verspillen is economisch en ecologisch onverantwoord. Bovendien maken strenge bouw- en milieuwetten het quasi onmogelijk om nog een originele open haard op hout te plaatsen. Dé oplossing: een gesloten gashaard van Cosyflame, die de anders zichtbare technieken – zoals het kader en de inbouw – helemaal aan het oog onttrekt. De gaskachel wordt (ook) op maat gemaakt om perfect te passen in de opening van de sierschouw. Zo zet je de klassieke stijlschouw EN het vuur in de verf, en wordt de haard een pronkstuk en met de charmes van een knetterend houtvuur.